«Βόμβες» Κούγια για Γιώργο Σαββίδη: «Οι γονείς του Άλκη μού ζήτησαν να δείξω τη φωτο που ανέβασε»

12:32 - 08/02/2022

Ο Αλέξης Κούγιας συνόδευσε τους γονείς του Άλκη Καμπανού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης και τόνισε πως εκείνοι του ζήτησαν να δείξει μια συγκεκριμένη φωτογραφία. Πρόκειται για ένα post που είχε κάνει ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ΠΑΟΚ-Άρης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ξύλινη επιφάνεια. Ουσιαστικά ο γνωστός ποινικολόγος άφησε αιχμές για ηθική αυτουργία του γιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλους της διοίκησης. «Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της οικογένειας για το ενδιαφέρον. Διάγω την πέμπτη δεκαετία της καριέρας μου και είναι από τις περιπτώσεις που εν ονόματι των συναδέλφων μου δικηγόρων νιώθω μια […] The post «Βόμβες» Κούγια για Γιώργο Σαββίδη: «Οι γονείς του Άλ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: Οι γονείς του Άλκη ζήτησαν να δείξω την φωτογραφία του Σαββίδη

«Οι γονείς του Άλκη δεν πρόκειται να ησυχάσουν εάν δεν αποκαλυφθεί και ο τελευταίος που έχει σχέση με τον θάνατο του παιδιού τους», είπε ο συνήγορος τους, Αλέξης Κούγιας. Σχετικά με την ανάρτηση του γιού του Ιβάν Σαββίδη, μετά από τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, ο κ. Κούγιας είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως του την έστειλε ένας Έλληνας που ζει στην Γερμανία, μαζί με διευκρινίσεις για τον χρόνο που έγινε η ανάρτηση. Όπως ανέφερε, έδειξε την ανάρτηση αυτή όταν επισκέφθηκε τους γονείς του Άλκη στο σπίτι τους, στη Βέροια και εκείνοι υπέστησαν σοκ, ιδίως η μητέρα του αδικοχαμένου παλικαριού που αντέδρασε οργισμένα. Ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε πως την Τρίτη, ενώ βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλο

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής