Έλενα Κρεμλίδου: Τα δάκρυα για τις «ροζ» φωτογραφίες – «Ήμουν ανήλικη – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα»
12:20 - 08/02/2022
Η Έλενα Κρεμλίδου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίες και τα υποτιθέμενα «ροζ
To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου: Τα δάκρυα για τις «ροζ» φωτογραφίες – «Ήμουν ανήλικη – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Κρεμλίδου για τις γuμνές φωτογραφίες: «Ήμουν ανήλικη – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα»
Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Κρεμλίδου για τις γuμνές φωτογραφίες: «Ήμουν ανήλικη – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα» Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου και μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίες και τα υποτιθέμενα «ροζ βίντεο» στα οποία πρωταγωνιστεί. «Κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΔάκρυσε η Έλενα Κρεμλίδου για τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο – «Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα»
Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Τρίτη η Έλενα Κρεμλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μίλησε για τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση των γονιών της. Η Έλενα Κρεμλίδου δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με τη Φαίη Σκορδά να πηγαίνει να την […]
The post Δάκρυσε η Έλενα Κρεμλίδου για τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο – «Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr