Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης»

11:48 - 08/02/2022

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μπροστά στις κάμερες στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε αίσθηση. Όπως είπε αναφέρεται στη φωτογραφία μετά από εντολή που του έδωσαν οι γονείς του Άλκη… «Οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Οι γονείς μου ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Έδειξε φωτογραφία με μαχαίρι που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη

Μία φωτογραφία με μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που ανάρτησε στο Instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου, έδειξε ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, Αλέξης Κούγιας. Όπως σημείωσε ο ποινικολόγος μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία του ανακριτή «οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μου έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως». «Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανάρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κούγιας: Οι γονείς του Άλκη μου ζήτησαν να δείξω τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης

«Είναι από τις περιπτώσεις που εν ονόματι των συναδέλφων δικηγόρων νιώθω μια ψυχική ισορροπία που άνθρωποι σαν και αυτούς μου εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπήσω στα δικαστήρια. Θα ανταποκριθώ στο βάρος αυτό. Μου έδωσαν μια εντολή σήμερα και είμαι αποφασισμένος να την διεκπεραιώσω», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι οι γονείς του άτυχου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μπροστά στις κάμερες στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε αίσθηση. Όπως είπε To άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δολοφονία Άλκη – Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης» (Photos)

«Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης» (φωτό & βίντεο)

Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης» Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μπροστά στις κάμερες στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε αίσθηση. Όπως είπε αναφέρεται στη φωτογραφία μετά από εντολή που του έδωσαν οι γονείς του Άλκη… Ο Αλέξης Κούγιας τάραξε και πάλι τα νερά στη Θεσσαλονίκη, αναφορικά με τη δολοφονία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αλέξης Κούγιας: Έδειξε τη φωτογραφία με μαχαίρι που είχε ανεβάσει ο Γιώργος Σαββίδης – Εισαγγελική έρευνα από

Αλέξης Κούγιας: Εισαγγελική έρευνα από τον προϊστάμενο έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια κατά του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρούι Βιτόρια: «Ευχαριστημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν»

Λονδίνο: Ελεγχόμενη έκρηξη στον σταθμό Γιούστον – Είχε εντοπιστεί ύποπτο δέμα

Λέστερ-Τσέλσι 1-2: Καλή εμφάνιση και νίκη για τους Λονδρέζους

Ερντογάν για ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου: «Υποστηρίζουμε την θαρραλέα απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου»

Συνελήφθη στη Φθιώτιδα ο Tik Toker «Red Dragon» - Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση

15χρονος κακοποιήθηκε από δυο 28χρονες στη Θεσσαλονίκη - Τον μέθυσαν και ασέλγησαν πάνω του, σε δίκη η υπόθεση