Ιεροκλής Μιχαηλίδης για MeToo: «Έχω ακούσει να κατηγορούνται άδικα άνθρωποι πολλές φορές»

10:00 - 08/02/2022

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα του και στο κίνημα metoo Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε: «Έχω πει όχι σε ρόλο 2-3 φορές και το έχω μετανιώσει.…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έχω ακούσει να κατηγορούνται άδικα άνθρωποι πολλές φορές

«Υπάρχει μια περίπτωση του metoo που ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται άδικα», λέει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έδωσε συνέντευξη Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που έχει απορρίψει, τη σάτιρα στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για το κίνημα metoo. «Έχω πει όχι ... Περισσότερα To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έχω ακούσει να κατηγορούνται άδικα άνθρωποι πολλές φορές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω ακούσει να κατηγορούνται άδικα άνθρωποι πολλές φορές- Γίνεται από εκδίκηση»

Για το κίνημα metoo, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σχολίασε ειδικότερα: «Με ανθρώπους που γνωρίζεις έστω και λίγο, μας εκπλήσσει η σκοτεινή τους πλευρά δυσάρεστα και λες δε θέλω να είναι αλήθεια. Άνθρωποι που έχουν υποστεί βλάβη έχουν κάθε δικαίωμα να κινηθούν και υπάρχουν όλες οι διαδικασίες για να βρουν το δίκιο τους. Έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για το κίνημα #metoo: «Γίνεται μόδα και μας παρασύρει»

Την άποψή του για το MeToo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εξέφρασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για το κίνημα #metoo: «Γίνεται μόδα και μας παρασύρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά