Η πρώτη δήλωση Δούκα μετά τη διαγραφή: Ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση!

23:24 - 07/02/2022

Στην πρώτη δήλωσή του για τα σημερινά γεγονότα που οδήγησαν στη διαγραφή του αλλά και στην αποπομπή απο κυβερνητικό σχήμα του Σπήλιου Λιβανού προχώρησε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας. Συγκεκριμένα έγραψε: Το άρθρο Η πρώτη δήλωση Δούκα μετά τη διαγραφή: Ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δούκας για Λιβανό: Ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέτρος Δούκας για τον κυνικό διάλογο με τον Λιβανό: Ήταν ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου

«Λυπάμαι και στενοχωριέμαι, που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση ενός από τους πιο ικανούς υπουργούς και φίλου μου. Του ζητάω συγνώμη!», είπε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε το στο in.gr

Πέτρος Δούκας για διάλογο με Λιβανό: Ηταν ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου

«Λυπάμαι και στενοχωριέμαι, που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση ενός από τους πιο ικανούς υπουργούς και φίλους μου. Του ζητάω συγνώμη!», είπε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πέτρος Δούκας: Ήταν ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου – Τι απαντά για τον κυνικό διάλογο με τον Λιβανό

«Λυπάμαι και στενοχωριέμαι, που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση ενός από τους πιο ικανούς υπουργούς και φίλου μου. Του ζητάω συγνώμη!», είπε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε το στο tovima

Πέτρος Δούκας: Ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση

Σε ανακοίνωση στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Facebook προχώρησε το βράδυ της δευτέρας (7/2) ο Δήμαρχος Σπάρτης,Πέτρος Γ. Δούκας για τις δηλώσεις του που οδήγησαν στην παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού και στη διαγραφή του ιδίου από τη Νέα Δημοκρατία. Η ανακοίνωσή του: Ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση! Λυπάμαι και στενοχωριέμαι, που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση ενός από τους πιο ικανούς υπουργούς και φίλου μου. Του ζητάω συγνώμη! Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι όλα όσα προσπαθήσαμε για την υποστήριξη των πυρόπληκτων της Ηλείας το 2007 (πριν 15 χρόνια), έγιναν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα που κανένας δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απολογείται ο Πέτρος Δούκας: Ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση, λέει…

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας αναφορικά με το

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Πέτρος Δούκας για τον διάλογο με τον Λιβανό: Ήταν ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου

Τη δική του απάντηση μετά τις αντιδράσεις για τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τις πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007, έδωσε ο δήμαρχος Σπάρτης και πρώην υπουργός της ΝΔ, Πέτρος Δούκας. Σε ανάρτησή του στο Facebook, είπε ότι ήταν ένα ατυχές συμβάν και καθ’ υπερβολή, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος καρατομήθηκε από τον πρωθυπουργό, καθώς […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Πέτρος Δούκας: «Ήταν ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου» (εικόνα)

Aπάντηση μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007, έδωσε ο δήμαρχος Σπάρτης και πρώην υπουργός, Πέτρος Δούκας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δούκας για τον διάλογο με Λιβανό: Ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου πήρε απρόσμενη διάσταση

Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Διαβάστε το στο news.gr

Π.Δούκας: Συγγνώμη! Δούκας: Ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας αναφορικά με το μπαράζ των πολιτικών εξελίξεων που προκάλεσαν οι αναφορές του σχετικά με τις πυρκαγιές της Ηλείας το καλοκαίρι του 2007. Ολόκληρη η δήλωση του κ. Δούκα: «Ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση! Λυπάμαι και στενοχωριέμαι, που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Πέτρος Δούκας για τον κυνικό διάλογο με τον Λιβανό: Ήταν ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέτρος Δούκας για τη διαγραφή του: Καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου

Ο Πέτρος Δούκας, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τις πυρκαγιές του 2007 και οδήγησαν στη διαγραφή του, σχολίασε στο facebook. Ο δήμαρχος Σπάρτης και πρώην υπουργός της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, αναφέρει στην ανάρτηση του στο facebook ότι ήταν ένας ατυχές συμβάν και καθ’ υπερβολή, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος καρατομήθηκε από τον πρωθυπουργό, καθώς δεν αντέδρασε σε όσα είπε για την πυρκαγιές στην Ηλεία ο Πέτρος Δούκας. Δήλωση του Πέτρου Δούκα μετά τη διαγραφή του Ένα καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου, πήρε απρόσμενη διάσταση! Λυπάμαι και στενοχωριέμαι, που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση ενός από τους πιο ικανούς υπουργούς και φίλου μου. Του ζητάω συ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;