Μάρω Λεονάρδου: Βγήκα στη σύνταξη για να έχω ελεύθερο χρόνο

21:16 - 07/02/2022

Η Μάρω Λεονάρδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αφού αναφέρθηκε στα προσωπικά της και στην επαγγελματική της ζωή. Αρχικά σημείωσε ότι πήρε την απόφαση να συνταξιοδοτηθεί, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο, αφού πάντα είχε υποχρεώσεις. «Είχα στο μυαλό μου ότι θα φύγω. Είχα κουραστεί. 21 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση είναι πολλά και 33 χρόνια στη δημοσιογραφία επίσης είναι πολλά. Τη δουλειά την έβλεπα σαν δέσμευση. Βγήκα στη σύνταξη. Είχα το προνόμιο να βγω με μειωμένη σύνταξη ως μητέρα με ανήλικο. Είχα αυτή την πολυτέλεια να μπορώ να βγω στη σύνταξη. Ήθελα πάρα πολύ να βγω στη σύνταξη γιατί ήθελα να έχω ελεύθερο χρόνο στη ζωή μου», είπε χ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πληρώνει τη ρήτρα για τον… νέο Βιλένα ο ΠΑΟΚ – Αρπάζει και πρώην Έλληνα της ΑΕΚ!

Πτώμα βρέθηκεσε τροχό αεροσκάφους της United Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Χαβάης

Πόλη – φάντασμα η Αθήνα ανήμερα των Χριστουγέννων -Δείτε φωτογραφίες

Υπόθεση υποθαλάσσιας δολιοφθοράς καταγγέλλει ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Πού απαιτούνται αλυσίδες στους δρόμους της Αχαϊας και σε ποια σημεία είχαμε κατολισθήσεις

Οδηγός στο Λονδίνο έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζοδρόμιο – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά