Κάτια Δανδουλάκη: «Εγώ πήγα σε ειδικούς και έκανα μάθημα με την ψυχή μου»
20:26 - 07/02/2022
Η Κάτια Δανδουλάκη έσωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στη Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για το πως διαχειρίστηκε τον πόνο της […]
The post Κάτια Δανδουλάκη: «Εγώ πήγα σε ειδικούς και έκανα μάθημα με την ψυχή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Δανδουλάκη: Πήγα σε ειδικούς και έκανα μάθημα με την ψυχή μου
Όσα ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη για τη διέξοδο που βρήκε από τον πόνο της οριστικής απώλειας και πως τον αντιμετώπισε. Στο OK! και στη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε συνέντευξη η Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη διέξοδο που βρήκε από τον πόνο της οριστικής απώλειας και πως τον αντιμετώπισε. Και ο πόνος της οριστικής απώλειας ... Περισσότερα
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: Πήγα σε ειδικούς και έκανα μάθημα με την ψυχή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚάτια Δανδουλάκη: Πήγα σε ειδικούς και έκανα μάθημα με την ψυχή μου
Όσα ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη για τη διέξοδο που βρήκε από τον πόνο της οριστικής απώλειας και πως τον αντιμετώπισε. Στο OK! και στη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε συνέντευξη η Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη διέξοδο που βρήκε από τον πόνο της οριστικής απώλειας και πως τον αντιμετώπισε. Και ο πόνος της οριστικής […]
Διαβάστε το στο dete.gr