Σπήλιος Λιβανός: Από παλιό "πολιτικό τζάκι", συμμαθητής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολλέγιο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπήλιος Λιβανός: Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Σπήλιος Λιβανός αποτελεί παρελθόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με απόφαση Μητσοτάκη.
Διαβάστε το στο in.grΣπήλιος Λιβανός: Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Σπήλιος Λιβανός αποτελεί παρελθόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με απόφαση Μητσοτάκη.
Διαβάστε το στο tanea.grΣπήλιος Λιβανός: Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέπεμψε τον Σπήλιο Λιβανό από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον τέως υπουργό να αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής του πως το περιεχόμενο του διαλόγου με τον δήμαρχο Σπάρτης απέχει από τον αξιακό του κώδικα. Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Σπήλιου Λιβανού: «Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας απέχουν πολύ από το περιεχόμενο διαλόγου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα. Παρά την εμφανώς ειρωνική μου διάθεση απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτησή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω παρερμηνεία η οποία θα μπορούσε να πλήξει τις αρχές της μεγάλης
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπήλιος Λιβανός: Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον – πρώην πλέον – υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ότι είχε «ειρωνική διάθεση» απέναντι στον Πέτρο Δούκα στο βίντεο που «έκαψε» και τους δύο.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣπήλιος Λιβανός: Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον – πρώην πλέον – υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ότι είχε «ειρωνική διάθεση» απέναντι στον Πέτρο Δούκα στο βίντεο που «έκαψε» και τους δύο. Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης «Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr