Γέννησε η Αμαρυλλίς: Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη

16:38 - 07/02/2022

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αμαρυλλίς,, καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατάει στην αγκαλιά της το To άρθρο Γέννησε η Αμαρυλλίς: Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γέννησε η Αμαρυλλίς: Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη

Mέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γέννησε η Αμαρυλλίς - Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμπάνης on air

H Αμαρυλλίς έφερε στον κόσμο σήμερα το πρώτο της παιδί. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γέννησε η Αμαρυλλίς: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Η Αμαρυλλίς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κώστα Ματσίκα. Το χαρμόσυνο νέο αποκάλυψε με ενθουσιασμό, ο Γιώργος Σαμπάνης στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ενώ το πρωί της Τρίτης, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το γεγονός μέσα από τα social media. Η Αμαρυλλίς δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H Αμαρυλλίς έφερε στον κόσμο σήμερα το πρώτο της παιδί. 

Διαβάστε το στο queen.gr

H Αμαρυλλίς έφερε στον κόσμο σήμερα το πρώτο της παιδί. 

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Αμαρυλλίς: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί – Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη

Η Αμαρυλλίς έφερε στον κόσμο το πρώτη της παιδί και ζει μοναδικές στιγμές. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». «Το καινούργιο μου τραγούδι, «Άσε με να σε προσέχω», είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που […] The post Αμαρυλλίς: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί – Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»