σπιράλ: Μια ακόμα συζήτηση για το ποδήλατο στην Πάτρα

15:08 - 07/02/2022

Το σπιράλ ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερντογάν: «Εγώ είμαι η λύση για τα προβλήματα της Τουρκίας»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ερντογάν: Είμαι η λύση για τα προβλήματα της Τουρκίας

Μπορεί να κυβερνάει 20 χρόνια και αυτή την περίοδο η Τουρκία να διανύει τη χειρότερη οικονομικά εποχή από το 2001. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ωστόσο διαμηνύει ότι εκείνος είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα και επιμένει ότι έρχονται καλύτερες μέρες… «Πολίτες μου να είστε ήρεμοι, μην ανησυχείτε. Όπως εμείς πήγαμε την Τουρκία έναν αιώνα ... Περισσότερα To άρθρο Ερντογάν: Είμαι η λύση για τα προβλήματα της Τουρκίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ερντογάν: Είμαι η λύση για τα προβλήματα της Τουρκίας

Ερντογάν: Μπορεί να κυβερνάει 20 χρόνια και αυτή την περίοδο η Τουρκία να διανύει τη χειρότερη οικονομικά εποχή από το 2001. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ωστόσο διαμηνύει ότι εκείνος είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα και επιμένει ότι έρχονται καλύτερες μέρες… «Πολίτες μου να είστε ήρεμοι, μην ανησυχείτε. Όπως εμείς πήγαμε την Τουρκία έναν […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

σπιράλ: Μια ακόμα συζήτηση για το ποδήλατο στην Πάτρα 

Συνάντηση Πέτρου Ψωμά με τους Προέδρους της ΕΟΠ και του ΠΟΠ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Τηλεθέαση (25/11): Η «μάχη» στην prime time και late night ζώνη

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το τελικό ποσοστό του Σωκράτη Φάμελλου - Τα αποτελέσματα στο 100% της ενσωμάτωσης

Νέα επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό: Εξαπέλυσε 10 χτυπήματα ταυτόχρονα

Με δύο πρόσωπα ο καιρός αυτή την εβδομάδα - Πότε αναμένονται βροχές και νέα πτώση της θερμοκρασίας

Κρήτη: Ασυνείδητος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα

Υγεία: «Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα» - Όμως… ισχύει;