Ιωάννα Παππά: «Όταν είχε σκοτωθεί ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης δεν ήθελα να συνεχίσουμε την παράσταση»

13:20 - 07/02/2022

Για την απώλεια του Πάνου Νάτση αλλά και το πως διαχειρίστηκε η ίδια την απώλεια του To άρθρο Ιωάννα Παππά: «Όταν είχε σκοτωθεί ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης δεν ήθελα να συνεχίσουμε την παράσταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παππά: Έχασα κι εγώ δικό μου άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη – Μας πήρε χρόνια να ξεπεράσουμε την απώλεια του

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Παππά και ρωτήθηκε για την απώλεια του Πάνου Νάτση ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. «Τον Πάνο τον γνώρισα καλύτερα πέρυσι. Δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς για αυτές τις περιπτώσεις γιατί έχω ζήσει κι εγώ μια ανάλογη εμπειρία με δικό μου φίλο, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη, ο οποίος είχε τροχαίο στα 33 του χρόνια. Μόνο αγάπη μπορώ να πω κι όσο μπορούν να τον θυμούνται οι άνθρωποί του με αγάπη και να συνεχίσουν» ανέφερε η Ιωάννα Παππά. «Δεν είναι εύκολο. Όταν έφυγε ο Κωνσταντίνος δεν ήθελα προσωπικά να συνεχίσει η παράσταση. Στο πένθος δεν υπάρχουν κανόνες κι είναι καλό κά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Παππά: "Όταν είχε σκοτωθεί ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης δεν ήθελα να συνεχίσουμε την παράσταση"

"Η παρουσία του ήταν έντονη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας