Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα κρίσεις πανικού» – Η συγκίνηση της Σκορδά

12:20 - 07/02/2022

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που To άρθρο Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα κρίσεις πανικού» – Η συγκίνηση της Σκορδά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Τζένη Μπότση: Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού.

Στις δουλειές της είχε βάλει τον όρο ο άνθρωπος αυτός να μην έρθει ποτέ σε επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

H Τζένη Μπότση εξομολογείται: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα κρίσεις πανικού»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Τζένη Μπότση, η οποία αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν και αποκάλυψε ότι είχε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζένη Μπότση: Όταν τον έβλεπα πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα το πρωί η Τζένη Μπότση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλόνισε η Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο»

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε στο Πρωινό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και πολύ σύντομα η ατμόσφαιρα φορτίστηκε έντονα. Ήταν όταν η […] The post Συγκλόνισε η Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκλόνισε η Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο»

"Πάντα στις δουλειές μου, όταν ερχόταν η μέρα της επίσημης πρεμιέρας, έλεγα "δεν θέλω να έρθει αυτός". Το έβαζα σαν όρο", εξομολογείται η Τζένη Μπότση. Το άρθρο Συγκλόνισε η Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Tζένη Μπότση: Όταν τον έβλεπα πάθαινα κρίσεις πανικού

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τζένη Μπότση: Όταν τον έβλεπα πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα το πρωί η Τζένη Μπότση. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν και έκανε τους παρουσιαστές να συγκινηθούν με τα όσα είπε. Μάλιστα η Τζένη Μπότση αποκάλυψε πώς στις δουλειές της είχε βάλει τον όρο ο άνθρωπος αυτός […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού»

Η ηθοποιός μίλησε για όλα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα κρίσεις πανικού» (VIDEO)

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν συγκίνησε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε τον όρο που είχε βάλει στις δουλειές της, αυτός ο άνθρωπος να μην έρθει ποτέ σε επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο. «Μια μέρα πριν το καταγγείλω δημόσια ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ότι θα βγω να το πω. Τους είπα από ποιον άνθρωπο, αλλά δεν τους είπα λεπτομέρειες. Δυστυχώς τις λεπτομέρειες τις έμαθαν από την τηλεόραση. Ήταν πολύ συγκινητικό και για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ζήτησε συγγνώμη… Φοβόμουν πως αν μιλούσα στη μαμά μου δεν

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Συγκλονίζει η Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο, πάθαινα τρόμο»

Καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε τη Δευτέρα η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ,στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν από συνάδελφό της. Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει βάλει όρο στις δουλειές της, ώστε ο άνθρωπος αυτός να μην έρθει ποτέ σε επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο. Η εξομολόγηση της Τζένης […] The post Συγκλονίζει η Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο, πάθαινα τρόμο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»