Γιώργος Ψυχογιός: Δάκρυσε μιλώντας για την κακοποίηση που υπέστη στο θέατρο
08:52 - 07/02/2022
«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο», είπε ο Γιώργος Ψυχογιός ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρουΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Ψυχογιός: Δεν μίλησα ποτέ για την κακοποίησή μου, ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μέντοράς μου
«Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα, αλλά και επί σκηνής», λέει ο Γιώργος Ψυχογιός. Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Ψυχογιός στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, μίλησε με δάκρυα στα μάτια την κακοποίηση που υπέστη ο ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Ψυχογιός: Δεν μίλησα ποτέ για την κακοποίησή μου, ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μέντοράς μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Ψυχογιός: Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την κακοποίηση που υπέστη από τον μέντορά του
Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στις κάμερες ο Γιώργος Ψυχογιός, όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.
Συγκεκριμένα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Ψυχογιός: Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε την κακοποίηση που υπέστη από κορυφαίο άνθρωπο του θεάτρου
«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο»
Διαβάστε το στο news.gr