Λίνα Νικολακοπούλου για Μαριανίνα Κριεζή: Πώς να το χωρέσει ο νους κι η καρδιά μου;

19:36 - 06/02/2022

Η γνωστή στιχουργός, Λίνα Νικολακοπούλου αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο την σπουδαία, Μαριανίνα Κριεζή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών… Η Λίνα Νικολακοπούλου με μια σπαρακτική ανάρτηση μίλησε για τη φίλη της Μαριανίνα, αποχαιρετώντας την. Την είδηση θανάτου της Μαριανίνας Κριεζή έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ... Περισσότερα To άρθρο Λίνα Νικολακοπούλου για Μαριανίνα Κριεζή: Πώς να το χωρέσει ο νους κι η καρδιά μου; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Λίνα Νικολακοπούλου για το χαμό της Μαριανινας Κριεζή: Μαριανίνα μου πώς να το χωρέσει ο νους κι η καρδιά μου

Μαριανίνα μου πώς να το χωρέσει ο νους κι η καρδιά μου. Ήσουν το πρώτο καλωσόρισμα που άκουσα στον χώρο του τραγουδιού, εκεί στο 1980 στην εταιρεία «Λύρα» με μόλις ένα τραγούδι εγώ κι εσύ σπουδαία ήδη. Το χαμόγελό σου και τα μάτια σου τα ζεστά μού έκαναν πιο χαρούμενη και συντροφευμένη την κατοπινή διαδρομή. […] Η Λίνα Νικολακοπούλου για το χαμό της Μαριανινας Κριεζή: Μαριανίνα μου πώς να το χωρέσει ο νους κι η καρδιά μου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στην Αθήνα συνελήφθη η 30χρονη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους - Έφτασε από Βέρνη μέσω Βερολίνου

Συντριβή αεροσκάφους στο Ιράν – Σκοτώθηκε ένας Ταξίαρχος και ένας πιλότος των Φρουρών της Επανάστασης

Σοβαρό τροχαίο με 12χρονο που έκανε πατίνι στη Μεσογείων: «Ο οδηγός δεν είδε το κόκκινο φανάρι και τον χτύπησε»

ΔΕΣΦΑ: Ομολογιακό δάνειο 810 εκατ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες

Live η ομιλία του Κώστα Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0: Εντυπωσιάζουν οι Αρκάδες και ανεβαίνουν στη βαθμολογία της Super League