Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» – H on air συγκίνησή της

16:24 - 06/02/2022

Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό ενσαρκώνοντας την «Μαρίνα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha To άρθρο Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» – H on air συγκίνησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Πρωτόπαππα: Εμπνεύστηκα την ερμηνεία μου στον «Σασμό» από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα»

«Λύγισε» on air η ηθοποιός μιλώντας για τον ρόλο της στο «Σασμό».

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρία Πρωτόπαππα: Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη Μάγδα Φύσσα

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Μαρία Πρωτόπαππα, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε βεβαίως στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» ενώ έσπασε μιλώντας για την στιγμή που έχασε τον τηλεοπτικό της γιο, Πετρή. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Πρωτόπαππα πρόδωσε πως «η μητέρα του Παύλου Φύσσα δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, από τεχνικής άποψης. Μου αρέσει να παίρνω στοιχεία από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία όταν έρχεται από την ζωή και επιστρέφει σε αυτήν. Είχα μια εμπειρία πολύ αγαπημένης μου κυρίας που πια δεν είναι στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της». Εκείνη τη στιγμή ακριβώς χρειάστηκε ν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σασμός - Μαρία Πρωτόπαππα: Αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε την ερμηνεία της «Μαρίνας» από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός»...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα»

Η Μαρία Πρωτόπαππα  είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός, η οποία καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό ενσαρκώνοντας την «Μαρίνα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός».

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Έσπασε» η Μαρία Πρωτόπαππα: Εμπνεύστηκα την «Μαρίνα» από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα (vid)

Το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού. Η Μαρία Πρωτόπαππα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εμπνεύστηκε για να παίξει την «Μαρίνα» από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. «Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινεί η Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» (Video)

Η «Μαρίνα» της δημοφιλούς σειράς «Σασμός», που έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της, αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε να παίξει το ρόλο της από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό ενσαρκώνοντας την «Μαρίνα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός». Η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού. Η Μαρία Πρωτόπαππα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εμπνεύστηκε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό ενσαρκώνοντας την «Μαρίνα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός». Η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού. Η Μαρία Πρωτόπαππα δεν έκρυψε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Μαρία Πρωτόπαππα – Σασμός: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα»

Τί δήλωσε η Μαρία Πρωτόπαππα για τη σειρά Σασμός, αλλά και για τον πονεμένο ρόλο της Μαρίνας Βρουλάκη; The post Μαρία Πρωτόπαππα – Σασμός: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας