Survivor: Μεγάλη ένταση με τον Βαλάντη στον αέρα – «Απέχω από την συζήτηση»

20:18 - 05/02/2022

Σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι του εμφανίστηκε ο Βαλάντης, μετά το Survivor, στο «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ. Σε πρώτο […] The post Survivor: Μεγάλη ένταση με τον Βαλάντη στον αέρα – «Απέχω από την συζήτηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Μεγάλη ένταση με τον Βαλάντη στον αέρα – Απέχω από την συζήτηση

Σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι του εμφανίστηκε ο Βαλάντης, μετά το Survivor, στο «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ. Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ασφαλώς το ριάλιτι επιβίωσης, η εμπειρία που είχε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και η περίφημη φράση που είπε στην συμπαίκτρια του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξοργίζοντας τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέραν των εξελίξεων αυτών που αποσπασματικά είδατε, πέρασα πολύ καλά στο Survivor. Στο αγωνιστικό κομμάτι δυσκολεύτηκα, γιατί μπήκα εντελώς αγύμναστος αλλά σιγά σιγά ξεκίνησα να βρίσκω τα πατήματα μου και έφερα και τις πρώτες νίκες. Η καλύβα ήρθε σχεδόν από δικές μου νίκες». «Αν ήθελαν οι συμπαίκτες μου θα είχαν περάσει καλά μαζί μο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»