Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ – Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο καλύτερα»
15:52 - 05/02/2022
O Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές και δήλωσε την στήριξη του στον ΣΥΡΙΖΑ Συγκεκριμένα όπως είπε στο lamianow.gr «…όσο πιο γρήγορα…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: «Βεβαίως είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ – Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο καλύτερα» (vid)
Συγκεκριμένα όπως είπε στο lamianow.gr «…όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο το καλύτερο». Αναλυτικά η συνέντευξη: -Ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης; Οπωσδήποτε θα είμαι. Το χάσαμε, χάσαμε για λίγο ας το πούμε έτσι. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ξέρουν πώς και γιατί. Δικαιούμαστε να προσπαθήσουμε ξανά. Θα είμαστε εκεί. Ναι, θα είμαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ – Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο καλύτερα»
O Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές και δήλωσε την στήριξη του στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ – Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο καλύτερα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ – Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο πιο καλά»
Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ – Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο πιο καλά» O Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές και δήλωσε την στήριξη του στον ΣΥΡΙΖΑ Συγκεκριμένα όπως είπε στο lamianow.gr «…όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο το καλύτερο». Αναλυτικά η συνέντευξη: […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr