«Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο»

15:28 - 05/02/2022

Η ανάρτηση που έκανε πριν μερικές ημέρες η Σοφία Καρβέλα εξέπληξε τον κόσμο που την ακολουθεί, To άρθρο «Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξανά ζευγάρι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς

Το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο του πριν από λίγο καιρό

Διαβάστε το στο in.gr

Σοφία Καρβέλα - Θανάσης Πανουργιάς: Επανασύνδεση μετά το διαζύγιό τους

Η Σοφία Καρβέλα πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε παραδεχτεί ότι είχε χωρίσει με τον σύζυγό...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοφία Καρβέλα-Θανάσης Πανουργιάς: Ξανά μαζί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Ευχάριστη ανατροπή στη σχέση τους λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Διαβάστε το στο queen.gr

Ανατροπή – “Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο!”

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα πριν λίγες ημέρες προκάλεσε την έκπληξη του κοινού, καθώς αναφερόταν με τρυφερά λόγια αγάπης προς το σύζυγό της και πατέρα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανατροπή – “Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο!”

Διαβάστε το στο spoilers

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Η Σοφία Καρβέλα μέσα από μια πολύ αγαπησιάρικη ανάρτηση πριν από μερικές μέρες έριξε τη βόμβα ότι με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά έχουν πάρει διαζύγιο. «Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»