Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο»
14:08 - 05/02/2022
Στην εκπομπή Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Θα κρεμιόμουν, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο»
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο metoo
Διαβάστε το στο in.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο»
Στην εκπομπή Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κίνημα metoo. «Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον....
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η βία μπορεί να με στείλει στο ψυχιατρείο, θα κρεμιόμουν αν έκανα κακό δε κάποιον»
Στα περιστατικά βίας και κατάχρησης εξουσίας που είδαν το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου
To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η βία μπορεί να με στείλει στο ψυχιατρείο, θα κρεμιόμουν αν έκανα κακό δε κάποιον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Θα κρεμιόμουν, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο»
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για το κίνημα #metoo και για το σύνολο της καριέρας του. Ο ηθοποιός ανέφερε τι τον ενοχλεί πάρα πολύ στη συμπεριφορά των άλλων και πότε αναγκάστηκε να επέμβει. «Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, θα κρεμιόμουν»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε σχετικα στην εκπομπή Dot: «Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω…
Διαβάστε το στο politik.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο"
"Έχει σφίξει το στομάχι μου με όσα έχουν συμβεί τελευταία στο χώρο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr