Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο»

14:08 - 05/02/2022

Στην εκπομπή Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Θα κρεμιόμουν, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο»

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο metoo

Διαβάστε το στο in.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο»

Στην εκπομπή Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κίνημα metoo. «Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον.... The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η βία μπορεί να με στείλει στο ψυχιατρείο, θα κρεμιόμουν αν έκανα κακό δε κάποιον»

Στα περιστατικά βίας και κατάχρησης εξουσίας που είδαν το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η βία μπορεί να με στείλει στο ψυχιατρείο, θα κρεμιόμουν αν έκανα κακό δε κάποιον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Θα κρεμιόμουν, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για το κίνημα #metoo και για το σύνολο της καριέρας του. Ο ηθοποιός ανέφερε τι τον ενοχλεί πάρα πολύ στη συμπεριφορά των άλλων και πότε αναγκάστηκε να επέμβει. «Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, θα κρεμιόμουν»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε σχετικα στην εκπομπή Dot: «Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω…

Διαβάστε το στο politik.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Σοκαρίστηκα, θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο"

"Έχει σφίξει το στομάχι μου με όσα έχουν συμβεί τελευταία στο χώρο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»