Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές μου από σίριαλ και τις έβαλαν σε π@ρν@γραφικό σάιτ»

12:40 - 05/02/2022

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το […] The post Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές μου από σίριαλ και τις έβαλαν σε π@ρν@γραφικό σάιτ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site»

«Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δραγούμη: Απομόνωσαν ερωτικές μου σκηνές από σίριαλ και τις έβαλαν σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο (Βίντεο)

«Όταν ήμουν μικρή με πείραζε ο τίτλος του sex symbol. Τώρα δε με πειράζει»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δραγούμη: Κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές μου σκηνές από σίριαλ και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το πώς επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την περιπέτεια που περνάει λόγω του ότι κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε και τις «ανέβασαν» σε πορνογραφικό site. «Συνεχίζουμε τις παραστάσεις, δε μας σταματάει τίποτα. Ο κοροναϊός δε μας σταμάτησε, τα χιόνια δε μας σταμάτησαν. Σταματάμε και ξαναρχίζουμε. Το θέατρο κρατάει γερά ό,τι εμπόδιο και να συναντήσει», ανέφερε για την παράσταση «8 γυναίκες» στο θέατρο Αλίκη, στην οποία πρωταγωνιστή. Μιλώντας για το αν η εξωτερική της εμφάνιση τη βοήθησε ή τη δυσκόλεψε στα επαγγελματικά της, η α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ» – «Πήραν ερωτικές σκηνές μου από σίριαλ και τις έβαλαν σε π@ρν@γραφικό σάιτ» (vid)

Εκεί μίλησε για το πώς επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε λόγω του ότι κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε και τις «ανέβασαν» σε π@ρν@γραφικό σάιτ. «Συνεχίζουμε τις παραστάσεις, δε μας σταματάει τίποτα. Ο κορωνοϊός δε μας σταμάτησε, τα χιόνια δε μας σταμάτησαν. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site»

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού. Η αγαπημένη To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site» - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε η Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε το στο real.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές μου από σίριαλ και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site» (Video)

«Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο “δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ”», εξήγησε η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ναταλία Δραγούμη: 'Πήραν ερωτικές σκηνές μου από σίριαλ και τις έβαλαν σε πoρνoγραφικό σάιτ' [Βίντεο]

"Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου", ανέφερε η Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για το πώς επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την περιπέτεια που περνάει λόγω του ότι κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε και τις «ανέβασαν» σε πορνογραφικό site. «Συνεχίζουμε τις παραστάσεις, δε μας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αποκάλυψη από την Ναταλία Δραγούμη: Ανέβασαν ερωτικές σκηνές της από σίριαλ σε πορνογραφικό σάιτ (vid)

Ένα σοβαρό περιστατικό αποκάλυψε η Ναταλία Δραγόυμη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού για την επαγγελματική της καριέρα, αποκαλύπτοντας…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ναταλία Δραγούμη: "Πήραν ερωτικές σκηνές μου από σίριαλ και τις έβαλαν σε πορνογραφικό σάιτ"

"Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Τρεις άνθρωποι πήραν ερωτικά καρέ μου από σήριαλ και τα έβαλαν σε πορνογραφικά sites»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν καλεσμένη η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στο θέατρο Αλίκη και στην παράσταση «8 γυναίκες». Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων και για τον τίτλο του sex symbol που της είχε αποδοθεί. Όπως σημείωσε, «Όταν ήμουν μικρή με πείραζε, τώρα όχι». Η ηθοποιός μίλησε και για την […] The post Ναταλία Δραγούμη: «Τρεις άνθρωποι πήραν ερωτικά καρέ μου από σήριαλ και τα έβαλαν σε πορνογραφικά sites» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε