Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;»
12:18 - 05/02/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την […]
The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την απέχθειά του για τα social media και τοποθετήθηκε για το κίνημα #MeToo. «Σε όποιο βήμα κάνει ο καθένας ξεχωριστά είμαστε πάντα μαζί. Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές, αλλά είναι πολύ δημιουργικό....
The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης: "Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;"
"Τις περισσότερες κοπέλες τις ξέρω, όπως και ξέρω τους ανθρώπους που το έκαναν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr