Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν: Πέθανε στα 30 του ο σύντροφος της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον

11:18 - 02/01/2020

Σε ηλικία 30 ετών πέθανε ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, ο οποίος είχε κριθεί υπεύθυνος για τον θάνατό της καθώς της...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν: Πέθανε ο σύντροφος της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον

Ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, ο οποίος είχε κριθεί υπεύθυνος για τον θάνατό της καθώς της είχε δώσει ένα «τοξικό...

Διαβάστε το στο Zougla

ΗΠΑ: Πέθανε ο σύντροφος της κόρης της Γουίτνι Χιούστον

Ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, ο οποίος είχε κριθεί υπεύθυνος για τον θάνατό της καθώς της είχε δώσει ένα “τοξικό κοκτέιλ”, πέθανε σε ηλικία 30 ετών, όπως δήλωσε χθες ο δικηγόρος του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP). Η Μπράουν ήταν 22 ετών όταν πέθανε το 2015 και ήταν το μοναδικό παιδί της τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον […] The post ΗΠΑ: Πέθανε ο σύντροφος της κόρης της Γουίτνι Χιούστον appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Η Άντζελα Δημητρίου μπέρδεψε την Josephine με την Λιόλιου και της είπε: “Λιόλιου σκίζεις!”»

Δούκας: Προτείνω ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να στείλει επιστολή στο PES για έκτακτη συνάντηση για τις πολιτικές του Τραμπ

Νέα ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου: «Αύριο, καρδούλα μου, στον Άγιο Αχίλλιο»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για τη ρεβάνς με Στεάουα οι Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη «Ήλιε μου, φως μου, παιδί μου»

Έλληνας χαφ στον Ολυμπιακό με εντολή Μεντιλίμπαρ