Η Κατερίνα Δαλάκα σπάει τη σιωπή της: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»
13:36 - 04/02/2022
Η Κατερίνα Δαλάκα εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε πράξη βιασμού. Η 29χρονη αθλήτρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, σπάει τη σιωπή της στο ΟΚ! και δηλώνει πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση ενώ τονίζει πως το τέλος […]
The post Η Κατερίνα Δαλάκα σπάει τη σιωπή της: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»
Αποκαλύπτει πως δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της η Κατερίνα Δαλάκα, με αφορμή τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη και την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, στην υπόθεση. Η 29χρονη αθλήτρια και νικήτρια του Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ”, υποστηρίζει με σθένος πως ο σύντροφός της ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»
Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι με αφορμή την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη της έστειλαν απειλητικά μηνύματα.
Διαβάστε το στο GazzettaH Κατερίνα Δαλάκα δέχεται απειλητικά μηνύματα - «Άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»
H Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Δαλάκα: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»
Συνέντευξη στο περιοδικό OK!, παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αναφέρθηκε στον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την εμπλοκή του ονόματος του...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπά η Κατερίνα Δαλάκα: «Με απείλησε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα. Η ίδια απάντησε για τα μηνύματα μίσους που […]
The post Ξεσπά η Κατερίνα Δαλάκα: «Με απείλησε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοκάρει η Κατερίνα Δαλάκα: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»
Η Κατερίνα Δαλάκα «σπάει» τη σιωπή της στο περιοδικό ΟΚ! ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε
To άρθρο Σοκάρει η Κατερίνα Δαλάκα: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grH Κατερίνα Δαλάκα δέχεται απειλητικά μηνύματα - 'Άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι'
'Υπήρξε άνθρωπος που μου είπε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι', είπε η Κατερίνα Δαλάκα.
Διαβάστε το στο thetoc.gr