Η Κατερίνα Δαλάκα σπάει τη σιωπή της: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»

13:36 - 04/02/2022

Η Κατερίνα Δαλάκα εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε πράξη βιασμού. Η 29χρονη αθλήτρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, σπάει τη σιωπή της στο ΟΚ! και δηλώνει πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση ενώ τονίζει πως το τέλος […] The post Η Κατερίνα Δαλάκα σπάει τη σιωπή της: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»

Αποκαλύπτει πως δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της η Κατερίνα Δαλάκα, με αφορμή τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη και την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, στην υπόθεση. Η 29χρονη αθλήτρια και νικήτρια του Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ”, υποστηρίζει με σθένος πως ο σύντροφός της ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι με αφορμή την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη της έστειλαν απειλητικά μηνύματα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

H Κατερίνα Δαλάκα δέχεται απειλητικά μηνύματα - «Άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»

H Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Δαλάκα: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»

Συνέντευξη στο περιοδικό OK!, παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αναφέρθηκε στον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την εμπλοκή του ονόματος του...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ξεσπά η Κατερίνα Δαλάκα: «Με απείλησε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα. Η ίδια απάντησε για τα μηνύματα μίσους που […] The post Ξεσπά η Κατερίνα Δαλάκα: «Με απείλησε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σοκάρει η Κατερίνα Δαλάκα: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»

Η Κατερίνα Δαλάκα «σπάει» τη σιωπή της στο περιοδικό ΟΚ! ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε To άρθρο Σοκάρει η Κατερίνα Δαλάκα: «Mου έστειλε “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

H Κατερίνα Δαλάκα δέχεται απειλητικά μηνύματα - 'Άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι'

'Υπήρξε άνθρωπος που μου είπε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι', είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»