Λάουρα Νάργες: Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου με τον Χρήστο Σαντικάι αλλά όχι χρονιά

12:42 - 04/02/2022

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι και τα όνειρα που κάνουν για το μέλλον μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» η Λάουρα Νάργες. «Με τον Χρήστο Σαντικάϊ δεν υπήρχε πρώτο επίσημο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως το love story. Δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία ούτε η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα» είπε. Και συνέχισε: «Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από έξοδο σε κλαμπ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Ψήναμε στο σπίτι μου και εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μια σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι. Ο Χρήστος μου είπε τότε “

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες για Χρήστο Σαντικάι: Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου με τον σύντροφό μου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λάουρα Νάργες: Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά

Η Λάουρα Νάργες μιλά για τον απίστευτο τρόπο που της είπε ο Χρήστος Σαντικάϊ ότι θα παντρευτούν… με πατατάκια και τζατζίκι. «Φέτος είχα αρκετές αλλαγές. Όταν είσαι ευέλικτος τελικά και έχεις εμπιστοσύνη στην ροή της ζωής, όλες οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες. Η μετάβαση στο just2us ήταν κάτι ξαφνικό και απρόσμενο. Συνειδητοποίησα ότι για μένα ο ... Περισσότερα To άρθρο Λάουρα Νάργες: Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λάουρα Νάργες για Χρήστο Σαντικάι: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου με τον σύντροφό μου»

Κουφέτα φαίνεται πως θα φάμε σε λίγο καιρό με την Λάουρα Νάργες να είναι έτοιμη να To άρθρο Λάουρα Νάργες για Χρήστο Σαντικάι: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου με τον σύντροφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λάουρα Νάργες: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου με τον Χρήστο Σαντικάι» (vid)

Η παρουσιάστρια δηλώνει πως ο Χρήστος Σαντικάι είναι ο άντρας της ζωής της Για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι μίλησε η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι έχει…

Διαβάστε το στο politik.gr

Λάουρα Νάργες: Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά

Η Λάουρα Νάργες μιλά για τον απίστευτο τρόπο που της είπε ο Χρήστος Σαντικάϊ ότι θα παντρευτούν… με πατατάκια και τζατζίκι. «Φέτος είχα αρκετές αλλαγές. Όταν είσαι ευέλικτος τελικά και έχεις εμπιστοσύνη στην ροή της ζωής, όλες οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες. Η μετάβαση στο just2us ήταν κάτι ξαφνικό και απρόσμενο. Συνειδητοποίησα ότι για μένα ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Λάουρα Νάργες: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου με τον Χρήστο Σαντικάϊ»

Το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει. Πότε η παρουσιάστρια θα ντυθεί νυφούλα;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονιά» – Το χρονικό της σχέσης τους

Μια φιλία που εξελίχθηκε σε σχέση και όλα δείχνουν πως θα οδηγήσει σε γάμο. Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι δεν έχουν προλάβει να κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, ωστόσο φαίνεται πως βιώνουν τον έρωτά τους δυνατά και είναι έτοιμοι να κάνουν όλα τα επόμενα βήματα στη ζωή τους μαζί. Η γνωριμία τους Οι δυο […] The post Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονιά» – Το χρονικό της σχέσης τους appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σήμερα η παρουσίαση του κυβερνητικού σχεδίου για τις κάμερες της τροχαίας και την αστυνόμευση

Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη χτύπησαν την Ρωσία – Ένας τραυματίας

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 28/11/2024

Εκθαμβωτική η Ιρίνα Σάικ – Ποζάρει με μπικίνι στον καθρέφτη της και στη σάουνα

Οι αλλαγές που έρχονται στην ΑΕΚ

Υπογράφει Έλληνα δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός – Ανατροπή με Όρτα στον Ολυμπιακό