Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Κιμούλης, Παύλος Χαϊκάλης: Πιθανή διαγραφή τους από το ΣΕΗ

11:08 - 04/02/2022

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί στο ΣΕΗ από συναδέλφους τους για […] The post Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Κιμούλης, Παύλος Χαϊκάλης: Πιθανή διαγραφή τους από το ΣΕΗ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προς διαγραφή οι Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης από το ΣΕΗ

Κοντά στη διαγραφή από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) βρίσκονται οι Παύλος Χαϊκάλης, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Κιμούλης, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από συναδέλφους τους για συγκεκριμένες πράξεις κακοποιητικού χαρακτήρα, με την απόφαση να αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις τους, ... Περισσότερα To άρθρο Προς διαγραφή οι Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης από το ΣΕΗ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφονται από το ΣΕΗ;

Τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφονται από το ΣΕΗ; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

ΣΕΗ: Προς διαγραφή οι Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Κιμούλης και Παύλος Χαϊκάλης

Αναμένεται η απόφαση

Διαβάστε το στο news.gr

Προς διαγραφή οι Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης από το ΣΕΗ

Κοντά στη διαγραφή από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) βρίσκονται οι Παύλος Χαϊκάλης, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Κιμούλης, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από συναδέλφους τους για συγκεκριμένες πράξεις κακοποιητικού χαρακτήρα, με την απόφαση να αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις τους, οι οποίες είναι […] The post Προς διαγραφή οι Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης από το ΣΕΗ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»