Κάλυμνος: Καταγγελία φρίκης από 13χρονο κορίτσι – «Ασελγούσε πάνω μου και η μαμά γνώριζε τα πάντα»

10:36 - 04/02/2022

Ανάστατη η Κάλυμνος μετά τις καταγγελίες 13χρονης μαθήτριας για τον πατριό της. Το παιδί πήγε μόνο του σε αστυνομικό τμήμα και έβγαλε από μέσα του, όλα όσα το βασάνιζαν… Η Κάλυμνος περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης για να μάθει τι πραγματικά συνέβη στο σπίτι της 13χρονης. Το παιδί περιγράφει σημεία και τέρατα με δράστη τον ... Περισσότερα To άρθρο Κάλυμνος: Καταγγελία φρίκης από 13χρονο κορίτσι – «Ασελγούσε πάνω μου και η μαμά γνώριζε τα πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάλυμνος: 38χρονος βίαζε τη 13χρονη κόρη της συντρόφου του – «Ασελγούσε πάνω μου και η μαμά γνώριζε τα πάντα»

Κάλυμνος: Η μητέρα γνώριζε και συγκάλυπτε τον βιαστή της κόρης της

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μαλκογεώργου και Θάνου στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ο τίτλος της βαρόνης απονεμήθηκε στη Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας Ann Demeulemeester

Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 10% πιθανότητες να περάσει τη Ρέιντζερς στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μου λείπεις όσο δεν μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις»

Νίνο: Η κόρη που απέκτησε με την Χρυσή Βαρδινογιάννη στην αγκαλιά του – «Η μία αγάπη της ζωής μου» γράφει

Χρυσάνθη Αντωνακοπούλου (Ora beer): Από την Πάτρα στο Dragons’ Den