Λαμία: Νεκρός 24χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού

10:32 - 04/02/2022

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, κατέληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/2) ένας 24χρονος από την Αλγερία.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαμία: Νεκρός 24χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, κατέληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/2) ένας 24χρονος από την Αλγερία. Το άρθρο Λαμία: Νεκρός 24χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νεκρός 24χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, κατέληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/2) ένας 24χρονος από την Αλγερία. Ο 24χρονος ήταν κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού και αισθάνθηκε αδιαθεσία για αυτό διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου ο γιατρός ζήτησε την άμεση μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, εκεί παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού

Ένας κρατούμενος από τις φυλακές Δομοκού άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λαμίας Ο 24χρονος κρατούμενος από την Αλγερία αισθάνθηκε αδιαθεσία για αυτό διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, με…

Διαβάστε το στο politik.gr

Πάτρα: Νεκρός 44χρονος από φωτιά σε διαμέρισμα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Γατομπελάδες στην Ντάουνινγκ Στριτ - Ο πιο διάσημος ένοικος «απειλείται» από το σιβηριανό γατάκι

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους

Φοβερή παραδοχή κορυφαίου αξιωματούχου: Η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο