Ο Παπαδάκης διάβασε μήνυμα της... Ελένης Λουκά στον αέρα της εκπομπής - "Πρώτη φορά που δεν με έβρισε"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπαδάκης: Η Ελένη Λουκά του έστειλε μήνυμα στον αέρα - «Πρώτη φορά δεν με έβρισε»
Γιώργος Παπαδάκης: Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» έλαβε μήνυμα από την Ελένη Λουκά και το διάβασε στον αέρα Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈκπληκτος ο Γιώργος Παπαδάκης από το μήνυμα της Ελένης Λουκά εν ώρα εκπομπής – «Πρώτη φορά που δεν με έβρισε»
Ένα απρόσμενο μήνυμα έλαβαν ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στο «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί
To άρθρο Έκπληκτος ο Γιώργος Παπαδάκης από το μήνυμα της Ελένης Λουκά εν ώρα εκπομπής – «Πρώτη φορά που δεν με έβρισε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Παπαδάκης: «Μου έστειλε μήνυμα η Ελένη Λουκά – Πρώτη φορά δεν με έβρισε» (βίντεο)
Η Ελένη Λουκά δεν ξεχνά από ότι φαίνεται τον Γιώργο Παπαδάκη ούτε στα… γενέθλιά της. Ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” διάβασε νωρίς το πρωί ένα μήνυμα που του έστειλε, στο οποίο έλεγε “είμαι η Ελένη Λουκά. Η γνωστή, η πραγματική, η αληθινή. Σήμερα 4 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλιά μου. Σήμερα 4 Φεβρουαρίου γεννήθηκα. 4 Φεβρουαρίου […]
Διαβάστε το στο irafina.gr