Η Φάρμα: Οι πικάντικες αποκαλύψεις της παίκτριας που άφησαν άφωνο τον Σάκη Τανιμανίδη

08:24 - 04/02/2022

Τι είπε η Μαρία Παπαγεωργίου και άφησε άναυδο τον παρουσιαστή;

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φάρμα: Οι πικάντικες αποκαλύψεις της Μαρίας Παπαγεωργίου άφησαν άφωνο τον Σάκη Τανιμανίδη

Τι ανέφερε η Μαρία Παπαγεωργίου και άφησε άναυδο τον παρουσιαστή;

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φάρμα: Πιπεράτες αποκαλύψεις από παίκτρια – «Εγώ με τον άντρα μου δύο φορές τη μέρα»

Το ενδιαφέρον των συμπαικτών της και του Σάκη Τανιμανίδη, με τις πικάντικες λεπτομέρειες που αποκάλυψε, τράβηξε η Μαρία Παπαγεωργίου στη Φάρμα. Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε τα πειράγματα λόγω των πολλών τραυματισμών που υπάρχουν, ρωτώντας τη Μαρία αν ξεμάτιασε όλη την ομάδα. Ο παρουσιαστής συνέχισε το πείραγμα, λέγοντάς την ότι ελπίζει... The post Φάρμα: Πιπεράτες αποκαλύψεις από παίκτρια – «Εγώ με τον άντρα μου δύο φορές τη μέρα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Τι αποκαλύπτουν οι δύο γιάφκες

Μπορεί να αμυνθεί η Ευρώπη χωρίς το ΝΑΤΟ; – Τα σενάρια σε βιομηχανία και δαπάνες από την εκλογή Τραμπ

«Αν θέλετε, γράψτε ότι τα όνειρα δεν τελειώνουν» Ο 80χρονος μαθητής Βασίλης Παναγιωταρόπολος συγκινεί τον Guardian

Οι αληθινοί gladiators: Έτσι τελείωσε ο πρώτος αγώνας μονομάχων στο Κολοσσαίο το 80 μ.Χ.

Φάμελλος: Tα ραντεβού με τους «σκεπτικούς» – Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου – Το modus vivendi με τον Πολάκη

Κίνα: «Κανένας δεν θα κερδίσει έναν εμπορικό πόλεμο», απαντά το Πεκίνο στις απειλές του Τραμπ