«Μήπως κ. Νίκα να πάμε στο Μαντείο των Δελφών για τη χάραξη του δρόμου Μεγαλόπολη-Αρχαία Ολυμπία;»

22:22 - 03/02/2022

Του Βαγγέλη Γιαννακούρα, περιφερειακού συμβούλου Αρκαδίας, τέως αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ζητώντας το λόγο κατά τη πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για να ενημερωθώ και εγώ και κυρίως οι συμπατριώτες μας Γορτύνιοι, μετά το νέο πυροτέχνημα του κ.Νίκα, σχετικά με τη χάραξη του δρόμου Μεγαλόπολη-Αρχαία Ολυμπία, δέχθηκα καταρχάς μία ανελέητη επίθεση και από τον Πρόεδρο του συλλογικού οργάνου και από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας (έχει μία εμμονή μαζί μου) αλλά και από άλλους συμβούλους της περιφερειακής αρχής λες και ήθελαν να κρύψουν κάτι, στην κυριολεξία φιμώνοντάς με, σε βαθμό που με τις κραυγές τους με εμπόδισαν να ολοκληρώσω την ερώτησή μου. Μία ερώτηση που προ

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης