Μπακογιάννης σε Ρουβίκωνα: Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπακογιάννης για Ρουβίκωνα: Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει
«Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω...
Διαβάστε το στο ZouglaΜπακογιάννης για Ρουβίκωνα: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν θα με εμποδίσει να κάνω τη δουλειά μου»
«Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους»
Διαβάστε το στο in.grΜπακογιάννης για Ρουβίκωνα: Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν θα με εμποδίσει να κάνω τη δουλειά μου
Κώστας Μπακογιάννης: Ο Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε μέσα από τα social media στην επίθεση που έγινε στην καφετέρια όπου μιλούσε στα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜπακογιάννης μετά την επίθεση Ρουβίκωνα: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει»
Σε 17 προσαγωγές μελών της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» προχώρησε η αστυνομία στην Πλατεία Καλλιγά, στα Κάτω Πατήσια. Εκεί, μέλη της συλλογικότητας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Στην κινητοποίηση που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας ακούγονται συνθήματα εναντίον της διαχείρισης της «κακοκαιρίας Ελπίς» από τον...
The post Μπακογιάννης μετά την επίθεση Ρουβίκωνα: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚώστας Μπακογιάννης: Σκληρή απάντηση στον Ρουβίκωνα - "Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει"
Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στο νέο "χτύπημα" του Ρουβίκωνα, σε καφετέρια όπου μιλούσε με Αθηναίους
Διαβάστε το στο thetoc.grΜπακογιάννης για Ρουβίκωνα: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει»
Με μήνυμα στο facebook, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε για την επίθεση ομάδας του Ρουβίκωνα, που πέταξε τρικάκια και φώναζε συνθήματα έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν και μιλούσε.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΑπάντηση Κ. Μπακογιάννη στον «Ρουβίκωνα»: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει»
«Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απάντηση Κ. Μπακογιάννη στον «Ρουβίκωνα»: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει»
Διαβάστε το στο spoilersΜπακογιάννης για επίθεση Ρουβίκωνα: Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει
Δεκαεπτά μέλη του “Ρουβίκωνα” προσήχθησαν απόψε, επειδή, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και ανάρτησαν πανό σε χώρο στην πλατεία Καλλιγά, στα Κάτω Πατήσια, σε εκδήλωση όπου μιλούσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΜπακογιάννης για Ρουβίκωνα: Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει, δεν με εμποδίζει
Η απάντηση Μπακογιάννη για την παρέμβαση μελών του Ρουβίκωνα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.Την απάντησή του έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης για το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (3/1) σε καφετέρια στα Κάτω Πατήσια, όπου μέλη του Ρουβίκωνα διέκοψαν την ομιλία του με τρικάκια και συνθήματα. Ο δήμαρχος Αθηνών, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε το εξής: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους». Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη {https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10159456144561999}
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜπακογιάννης για Ρουβίκωνα: Κανένα Χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει
Την απάντησή του για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα έξω από την καφετέρια που μιλούσε το απόγευμα της Πέμπτης (3/2), έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μέσω των social media.
Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε καφετέρια που μιλούσε ο δήμαρχος Αθηναίων (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για ακόμη δύο εμπρηστικές επιθέσεις
Διακίνηση μεταναστών: Κύκλωμα μετέφερε
Διαβάστε το στο grtimes.gr