Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης είναι παρεξηγημένο άτομο»

14:28 - 03/02/2022

Καλεσμένος στο πλατό του Love It βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε […] The post Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης είναι παρεξηγημένο άτομο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο – Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love It» το πρωί της Πέμπτης (03/02). Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για έναν από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλούς καυγάδες, τον Βαλάντη. «Ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας και εγώ τον είχαμε από κοντά παρόλο που είχε το τσεκούρι μες στην τσάντα. Εντάξει, αθλητικά δεν το έχει! Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο και αναρωτιόμασταν αν θα φτάσει στον τελικό στόχο. Προσπαθούσα να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση αλλά στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Ήταν ο πρώτος που μας έσωσε από τις βροχές και ήθελε να τον επιβραβεύει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο Βαλάντης είναι παρεξηγημένο άτομο – Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο

Πώς σχολίασε τον συμπαίκτη του στο Survivor ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: "Ο Βαλάντης είναι παρεξηγημένο άτομο"

"Βοήθαγε αλλά σιγά σιγά σαν να μεταλλάχθηκε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Survivor – Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης είναι παρεξηγημένο άτομο»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor παρευρέθηκε στο Love it, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Βαλάντη. Δείτε αναλυτικά! The post Survivor – Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης είναι παρεξηγημένο άτομο» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»