Αντίνοος Αλμπάνης: «Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα»
13:42 - 03/02/2022
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην Δέσποινα Καμπούρη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA με […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα
Όσα εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την μάχη με τον καρκίνο. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός στην Δέσποινα Καμπούρη, την Πέμπτη, για την εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο MEGA σχετικά με την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου. 1000 φορές, ναι, θα το ξανάκανα. ... Περισσότερα
To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑντίνοος Αλμπάνης: Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Αντίνοος Αλμπάνης το πρωί της Πέμπτης (03/02) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ενώ σχολίασε και τον Βαλάντη ο οποίος στο Survivor είχε μιλήσει στη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την υγεία της και τον αγώνα που έδωσε εκείνη για τη ζωή της. Ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου. 1000 φορές, ναι, θα το ξανάκανα. Η αγάπη που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όταν ακούς από το στόμα του γιατρού πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος. Είναι η στιγμή που λες, “τώρα τι;”. Δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντίνοος Αλμπάνης: Όταν ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο
"Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ και αυτό με αγχώνει πολύ"
Διαβάστε το στο thetoc.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Όταν ακούς πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο και τα έχωσε στον Βαλάντη για το περιστατικό με την Ευρυδίκη στο Survivor 5.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα, δεν ξέρεις αν…» (vid)
Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μιλώντας μεταξύ άλλων και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ειδικότερα, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη…
Διαβάστε το στο politik.grΑντίνοος Αλμπάνης: "Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα"
"Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ και αυτό με αγχώνει πολύ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr