Τσιμίκας: «Εκπληκτικός ο Ντίας, μου αρέσει ως παίκτης» (vid)
13:22 - 03/02/2022
Ο Κώστας Τσιμίκας αποθεώσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας. Ο 25χρονος φουλ μπακ φάνηκε πεπεισμένος πως ο Πορτογάλος θα προσφέρει αρκετά στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Τσιμίκας αναφέρθηκε επίσης και στην επιστροφή του Ελιότ στην δράση, αλλά και για το νέο του […]
Το άρθρο Τσιμίκας: «Εκπληκτικός ο Ντίας, μου αρέσει ως παίκτης» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιμίκας: Εκπληκτικός ο Ντίας, μου αρέσει ως παίκτης
Ο Κώστας Τσιμίκας έπλεξε το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «Reds» Λουίς Ντίας μέσω συνέντευξης του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤσιμίκας: «Εκπληκτικός ο Ντίαζ, μου αρέσει ως παίκτης»
Ο Κώστας Τσιμίκας έπλεξε το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Reds, Λουίς Ντίαζ, μέσω συνέντευξής του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου
Διαβάστε το στο in.grΜπουζούκης: «Με πίστεψε η διοίκηση, μου άρεσε το πλάνο» (vid)
Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό,…
Διαβάστε το στο politik.gr