Μπέζος: Ο Μίνωας Κυριακού δεν πίστευε ότι θα κάνουν επιτυχία «Της Ελλάδος τα παιδιά»
10:06 - 03/02/2022
Για την αγάπη του για το μπάσκετ, τις φωτογραφίες που αποφεύγει, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την κόρη του μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ενώ αποκάλυψε ότι κανείς στον ΑΝΤ1 δεν πίστευε τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».Αν ο Γιάννης Μπέζος δεν ήταν ηθοποιός το πιθανότερο θα ήταν να ήταν αθλητής του μπάσκετ, το οποίο αποτελεί και το αγαπημένο του χόμπι εδώ και 45-50 χρόνια. «Δεν ήταν στις βλέψεις μου να γίνω επαγγελματίας αθλητής, μου άρεσε το μπάσκετ, ο πατέρας μου ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής. Είναι χόμπι μου 45-50 χρόνια», είπε ο ηθοποιός. «Κανείς δεν έχει την όρεξη να με δει να πεθαίνω στο σανίδι» Σχετικά με το αν σκέφτεται να αφήσει κάποια στιγμή την υποκριτική ο ίδιος είπε ότι «Νομίζω ότι κανείς δεν
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: Από τον κλητήρα του ΑΝΤ1 μέχρι τον Μίνωα Κυριακού, δεν πίστευαν ότι θα κάνουν επιτυχία «Της Ελλάδος τα παιδιά» (Βίντεο)
Ο ηθοποιός μίλησε για το θέατρο και έκανε αποκαλύψεις για την επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» - «Kανείς δεν έχει την όρεξη να με δει να πεθαίνω στο σανίδι»
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά