Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς στέλνει μήνυμα στον αδερφό του Σάκη Ρουβά

23:16 - 02/02/2022

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Απόστολος Ρουβάς με τη νίκη στο run του στο αποψινό αγώνισμα του Survivor και θέλησε να […] The post Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς στέλνει μήνυμα στον αδερφό του Σάκη Ρουβά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς νίκησε και έστειλε μήνυμα στον Σάκη

Ο σεφ πανηγύρισε με την ψυχή του και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αδερφό του

Διαβάστε το στο in.gr

Survivor - Απόστολος Ρουβάς: Αφιέρωσε την νίκη του στον αδερφό του Σάκη Ρουβά

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης. Ο Απόστολος Ρουβάς κέρδισε στην αναμέτρηση...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Απόστολος Ρουβάς: Η συγκινητική αφιέρωση στον αδερφό του, Σάκη

κόμα ένα έπαθλο φαγητού κέρδισαν οι διάσημοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, γεγονός που τους έκανε πολύ χαρούμενους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς αφιέρωσε τη νίκη του στον αδερφό του Σάκη Ρουβά – Το συγκινητικό μήνυμά του

«Θέλω να κάνω μια ωραία αφιέρωση. Είναι η πρώτη μου πιο προσωπική. Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπώ κανέναν ξεχωριστά περισσότερο ή λιγότερο αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτήν τη νίκη. Από μικρό πάντα με προστάτευε, με καθοδηγούσε κι είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμά μου για τη ζωή. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor 2022 – Απόστολος: Αφιέρωσε τη νίκη του στον αδελφό του, Σάκη Ρουβά

Ο Απόστολος Ρουβάς αφιέρωσε την αποφασιστική νίκη του, που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Διάσημων στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2022», στον αδελφό του Σάκη Ρουβά.Ο χθεσινός αγώνας στο «Survivor 2022» κρίθηκε στον στίβο μάχης, με τον Απόστολο Ρουβά να κυριαρχεί επί του αντιπάλου του Γιάννη Τσολάκη σε μια δύσκολη αναμέτρηση, που τους έφερε πολλές φορές σε απόσταση αναπνοής. Όπως ήταν φυσικό, ο σεφ πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του, μαζί με τους συμπαίκτες του. «Παιδάκια, θέλω να κάνω μία ωραία αφιέρωση, είναι η πρώτη μου προσωπική αφιέρωση» είπε ο Απόστολος Ρουβάς, ανάμεσα στις αγκαλιές και τα συγχαρητήρια. «Θέλω να κάνω μία αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπάω κανέναν ξεχωριστά λιγότερο ή περισ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Survivor: Η συγκινητική αφιέρωση του Απόστολου Ρουβά στον αδελφό του Σάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Τη νίκη του στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι του «Survivor», θέλησε να αφιερώσει ο Απόστολος Ρουβάς στον αδελφό του, Σάκη Ρουβά. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να κάνω μια ωραία αφιέρωση. Είναι η πρώτη μου πιο προσωπική. Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπώ κανέναν ξεχωριστά περισσότερο ή λιγότερο αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτήν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»