Survivor: Εμφανίστηκε ο Βαλάντης - Νοσεί τρίτη φορά από κορωνοϊό

14:22 - 02/02/2022

Με σύνδεση μέσω Skype από το σπίτι του βγήκε σήμερα στον αέρα του «Love it» ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τον Άγιο Δομίνικο, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό για τρίτη φορά και φυσιολογικά βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. «Νοσώ από κορωνοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι. Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις