Βαλάντης: Νοσεί από κορονοϊό για τρίτη φορά – Όσα είπε στον αέρα του «Love it»

13:28 - 02/02/2022

Με σύνδεση μέσω Skype από το σπίτι του βγήκε σήμερα στον αέρα του «Love it» ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής, […] The post Βαλάντης: Νοσεί από κορονοϊό για τρίτη φορά – Όσα είπε στον αέρα του «Love it» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Νοσεί για τρίτη φορά από κοροναϊό - Τι δήλωσε

«Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κοντά», είπε αναφερόμενος στο Survivor

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βαλάντης: Έχει κορονοϊό για τρίτη φορά

Νοσεί για τρίτη φορά από κορονοϊό ο Βαλάντης που επέστρεψε πριν λίγες μέρες από τον Άγιο Δομίνικο. Ο τραγουδιστής, που προκάλεσε αρκετά με τη συμπεριφορά του μέσα στο ριάλιτι, βγήκε μέσω Skype στον αέρα του «Love it». «Νοσώ από κορονοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι» είπε. «Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Δεν έχετε δει όλες τις πτυχές, έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βαλάντης: Θετικός στον κορονοϊό για τρίτη φορά – Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 ο Βαλάντης μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype για πρώτη φορά To άρθρο Βαλάντης: Θετικός στον κορονοϊό για τρίτη φορά – Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βαλάντης: Με κορωνοϊό για τρίτη φορά – Πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor (Video)

«Έχετε δει το 1/10» λέει μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βαλάντης: Νοσεί με κορονοϊό για τρίτη φορά

«Δεν είδατε όλες τις πτυχές του εαυτού μου στο Survivor»

Διαβάστε το στο news.gr

Βαλάντης: Νοσεί από κορωνοϊό για τρίτη φορά

Εμφανίστηκε για λίγο στο «Love it»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»