Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: «Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά»

12:36 - 02/02/2022

Ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες περί χωρισμού από την […] The post Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: «Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξομολόγηση Κουρκούλη για Κελεκίδου: «Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά»

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί;», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής. «Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπήρξε μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: «Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά»

“Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ”, είπε ο Νίκος Κουρκούλης. Ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες περί χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου. «Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Κουρκούλης: «Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά με την Κέλλυ Κελεκίδου»

Νίκος Κουρκούλης: "Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ", είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κουρκούλης για Κελεκίδου: “Για μία περίοδο αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια”

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης για την ηλικία του, τα παιδιά του, την σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου και τις δυσκολίες που περάσανε, ενώ έκανε αναφορά και στην πίστη του στο Θεό και το Άγιον Όρος. Ο Νίκος Κουρκούλης, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν Φαίη Σκορδά και Γοώργος Λιάγκας, μίλησε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κουρκούλης για Κελεκίδου: "Υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χωριστά"

"Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Κουρκούλης: «Για ενάμιση χρόνια αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χώρια με την κέλλυ».

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν ο Νίκος Κουρκούλης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του αλλά και για τον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου. Ο καλλιτέχνης μίλησε και για τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει από την Κέλλυ Κελεκίδου. «Είμαστε 18 χρόνια μαζί, από το 2004 και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες […] The post Νίκος Κουρκούλης: «Για ενάμιση χρόνια αναγκαστήκαμε να ζήσουμε χώρια με την κέλλυ». appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»