Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αυτοκαταστροφικός, έκανε κακό στον εαυτό του»

12:32 - 02/02/2022

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αυτοκαταστροφικός, έκανε κακό στον εαυτό του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Σεργιανόπουλος άρχισε να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει, ήταν αυτοκαταστροφικός»

Τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ο γάμος του γιου της με τη Δανάη Μιχαλάκη και η συνεργασία με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αυτοκαταστροφικός, βούλιαζε στα πάθη του, έκανε κακό στον εαυτό του» (vid)

«Ο πατέρας μου, αστυνομικός, δεν αντιμετώπισε καθόλου ψύχραιμα το ότι πήγαινα στη δραματική σχολή του ΚΘΒΕ. Ήρθε στη σχολή, όπου εγώ πήγαινα κρυφά επί ενάμιση χρόνο, και μου είπε “εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;”. Ένιωσα την απογοήτευση στο βλέμμα του, μην τυχόν και δεν κάνω οικογένεια, αλλά εγώ πολύ γρήγορα παντρεύτηκα κι έκανα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φιλαρέτη Κομνηνού για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν βουτηγμένος στις ενοχές, έκανε κακό στον εαυτό του» (Video)

«Τον αισθανόμουν να βουλιάζει και να ενδίδει στα πάθη του»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αυτοκαταστροφικός, έκανε κακό στον εαυτό του»

18.4k Views by Nassos 2 Φεβρουαρίου, 2022, 10:02 μμ inCelebrity News OMG WTF Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η γνωστή ηθοποιός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αυτοκαταστροφικός, έκανε κακό στον εαυτό του»

Διαβάστε το στο spoilers

Φιλαρέτη Κομνηνού: "Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αυτοκαταστροφικός, έκανε κακό στον εαυτό του"

"Τον αισθανόμουν να βουλιάζει και να ενδίδει στα πάθη του"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος κατέστρεφε τον εαυτό του»

Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η Φιλαρέτη Κομνηνού και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, στον πολυαγαπημένο της γιο, Γιώργο Παπαγεωργίου, και στη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη. Παράλληλα, μίλησε για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2008. Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει το […] The post Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος κατέστρεφε τον εαυτό του» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»