Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες, όλα είναι πώς θα τα πεις»

11:58 - 02/02/2022

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός To άρθρο Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες, όλα είναι πώς θα τα πεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Αν το είπε στο… χαχαχα, είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες» (vid)

«Αν το είπε στο… χαχαχα, είναι σαν αυτά που λέμε στις παρέες. Το λέμε στη φίλη μας, κάνουμε πλάκα. Δεν ξέρω πώς το είπε. Όλα είναι πώς θα τα πεις για να καταλάβει και ο άλλος αν κάνεις πλάκα. Με έχουν κατακρίνει για το χιούμορ μου. Είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα Σύριοι και είπα “περιθάλψτε τους, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσαουσόπουλος για Κωνσταντίνο Τζούμα: "Όλα είναι πώς θα τα πεις"

"Μια ακροάτρια έφτασε σπίτι μου. Άνοιξε η μητέρα μου και μπήκε μέσα και άρχισε να τρέχει προς την κρεβατοκάμαρά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»