Nένα Χρονοπούλου: «Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει όταν πήγαινε σε ένα κέντρο όπου ποιος ξέρει τι έβλεπε»
11:34 - 02/02/2022
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Τετάρτη μίλησε η Νένα Χρονοπούλου. Η ηθοποιός θέλησε να δώσει τη δική της μαρτυρία με αφορμή τα περιστατικά κακοποιήσεων σε ιδρύματα με ΑΜΕΑ. Η Νένα Χρονοπούλου, μητέρα και η ίδια ενός 17χρονου παιδιού με ειδικές ικανότητες είναι ιδιαίτερα ενεργή στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ. Με τον σύζυγό […]
The post Nένα Χρονοπούλου: «Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει όταν πήγαινε σε ένα κέντρο όπου ποιος ξέρει τι έβλεπε» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νένα Χρονοπούλου: Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από ακατάλληλο ίδρυμα
Η Νένα Χρονοπούλου μιλά για τις ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας των ιδρυμάτων για παιδιά ΑΜΕΑ, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό παιδιού σε κέντρο. Τι αναφέρει για τον 17χρονο γιο της. Η Νένα Χρονοπούλου έχει αδυναμία στον γιο της Χρήστο, ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της, και του έχει αφοσιωθεί πλήρως από τη μέρα που εκείνος ... Περισσότερα
To άρθρο Νένα Χρονοπούλου: Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από ακατάλληλο ίδρυμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝένα Χρονοπούλου: Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από «κακό» κέντρο ΑΜΕΑ
Η Νένα Χρονοπούλου συγκλονίζει με την περιγραφή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb