Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, η σχέση με τους γονείς της και ο γάμος με τον Σπύρο Δημητρίου

01:10 - 02/02/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη τα μεσάνυχτα της To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, η σχέση με τους γονείς της και ο γάμος με τον Σπύρο Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της και ο γάμος με τον Σπύρο Δημητρίου

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που δέχτηκε ως παιδί για τα κιλά...

Διαβάστε το στο Zougla

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της και ο γάμος με τον Σπύρο Δημητρίου

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που δέχτηκε ως παιδί...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, ντρεπόμουν (vid)

Μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάσο Γιαννούτσο για την καθημερινότητά της αποκαλύπτοντας πως η μαγειρική είναι μια αγαπημένη της ασχολία ενώ εξήγησε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια αρκετά δημιουργική φάση. «Έχω την τύχη και τη χαρά να υπάρχει ένα κοινό που αγαπά τα τραγούδια μου μέσα από το Live άσχετα με το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Η Βάσω Καζαντζίδη για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη: «Δεν ξεκατινιαζόμαστε, κανένα σχόλιο»

Μαρία Αναστασοπούλου: Οι δύσκολες συνεργασίες με Δημήτρη Οικονόμου και Γιώργο Παπαδάκη – Τα υπονοούμενα και οι εντάσεις

Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Αμαλιάδας: «Έχω δει τόσα πράγματα στην καριέρα μου που δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ρεπόρτερ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πήρε συνέντευξη από τη Μαρία Μπεκατώρου

Halloween: Οι διάσημες φέτος μεταμφιέστηκαν σε… blokcbuster