Η Φάρμα: Το φλυτζάνι του Γρηγόρη Αναστασιάδη και το χαρμόσυνο νέο για την Αγγελική Ηλιάδη

21:40 - 01/02/2022

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης παραμένει στη Φάρμα διανύοντας μια δύσκολη περίοδο στο ριάλιτι του ANT1, μετά τον To άρθρο Η Φάρμα: Το φλυτζάνι του Γρηγόρη Αναστασιάδη και το χαρμόσυνο νέο για την Αγγελική Ηλιάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φάρμα: Η Μαρία «είπε» το φλυτζάνι στον Γρηγόρη Αναστασιάδη – Βρήκε δράκο κοντό, αλλά και μια αγκαλιά

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης παραμένει στη Φάρμα διανύοντας μια δύσκολη περίοδο στο ριάλιτι του ANT1, μετά τον τραυματισμό του αλλά και την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη. Να υπενθυμίσουμε πως η τραγουδίστρια και ο 35χρονος personal trainer έζησαν το δικό τους ειδύλλιο στο ριάλιτι, το οποίο διακόπηκε μετά την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του πατέρα της τραγουδίστριας, είδηση που οδήγησε την Αγγελική Ηλιάδη στην αποχώρησή της από το παιχνίδι. Στο διάστημα που μεσολάβησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν σταμάτησε να αναφέρεται στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία στο επεισόδιο της Τρίτης (1/2) επέστρεψε τελικώς, όπως είχε προδώσει και το τρέιλερ του ριάλιτι. Η Μαρία Παπαγεωργίου αποκάλυψε το… ταλέντο της

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»