Θανάσης Βισκαδουράκης για Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη: «Αυτό δεν είναι love story, είναι διαφημίσεις»

17:04 - 01/02/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης την Τρίτη 1/2. Ο To άρθρο Θανάσης Βισκαδουράκης για Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη: «Αυτό δεν είναι love story, είναι διαφημίσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Βισκαδουράκης για Μυριέλλα – Γιώργο: Αυτό δεν είναι love story είναι διαφημίσεις

Η εμπειρία στο Survivor και το ειδύλλιο Γιώργου-Μυριέλλας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βισκαδουράκης: Η σχέση Μυριέλλας-Κατσαούνη είναι διαφημίσεις, φιάσκο

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει αφήσει πίσω του το Survivor και βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός μπήκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να κάνει εγχείρηση στο δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο έσπασε σε μια στιγμή ένταση στον Άγιο Δομίνικο. Για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης με την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε: «Η σχέση είναι… διαφημίσεις, θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο φιάσκο. Είπα στη Μυριέλλα “δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις” αλλά το συνέχιζε». Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι έχει βάλει στην καρδιά του τον Γιωρίκα Πηλίδη, στον οποία μάλιστα έχει προτείνει κουμπαριά. Όσο για το πρώτο φαγητό που έφαγε όταν επέστρεψε είπε ότι ήταν τα γιουβαρλάκια. «Με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: Καρφώνει Μυριέλλα και Κατσαούνη – «Είναι το μεγαλύτερο φιάσκο»

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα, εξήγησε ότι ο αυτοτραυματισμός του στο παιχνίδι λόγω της διαμάχης ανάμεσα στους παίκτες και τον Βαλάντη, είχε ως αποτέλεσμα να πάθει χειρουργήσιμο ράγισμα στο δάχτυλο... The post Θανάσης Βισκαδουράκης: Καρφώνει Μυριέλλα και Κατσαούνη – «Είναι το μεγαλύτερο φιάσκο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Καταπέλτης» ο Βισκαδουράκης για Μυριέλλα-Κατσαούνη: Η σχέση τους είναι διαφημίσεις, φιάσκο

Ο ηθοποιός θα κάνει εγχείρηση στο δάχτυλο του ποδιού του

Διαβάστε το στο news.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης για Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη: «Αυτό δεν είναι love story, είναι διαφημίσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης την Τρίτη 1/2. Ο γνωστός ηθοποιός, που αποχώρησε από το Survivor πριν από λίγες ημέρες, σχολίασε μεταξύ άλλων το love story που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. «Αυτό δεν είναι love story, αυτό είναι διαφημίσεις. Ο Γιώργος πολύ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Survivor: Βισκαδουράκης «δίνει» Μυριέλλα και Κατσαούνη - «Η σχέση τους είναι διαφημίσεις»

Δεν μάσησε τα λόγια ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Θανάσης Βισκαδουράκης, κληθείς να σχολιάσει τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή του Γιώργου Κατσαούνη. «Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο φιάσκο», τόνισε χαρακτηριστικά.Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ενώ, πριν καλά-καλά επιστρέψει στην καθημερινότητά του μπήκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να κάνει εγχείρηση στο δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο έσπασε σε μια στιγμή έντασης στο ριάλιτι επιβίωσης. «Καλώς σας βρήκα. Πονάμε και υποφέρουμε. Μετά την κόντρα Βαλάντη – Μυριέλλα έδωσα μια πολύ δυνατή κλωτσιά στο ψυγειάκι, γύρισα όλο το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα. Για

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης για τη σχέση Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη: «Αυτό δεν είναι love story είναι διαφημίσεις»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έφθασε την Κυριακή στην Ελλάδα μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει μιλήσει πολλές φορές και μέσα στο Survivor για την οικογένειά του και το πόσο του έλειπε όλον αυτόν τον καιρό. Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» ο ηθοποιός μίλησε για την […] The post Θανάσης Βισκαδουράκης για τη σχέση Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη: «Αυτό δεν είναι love story είναι διαφημίσεις» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»