Δ.Καμπουράκης για την επίθεση στο σπίτι του: «Aν ήταν εδώ η πεθερά μου θα είχαμε ιστορίες»

08:10 - 01/02/2022

Την επίθεση που έγινε με γκαζάκια στο σπίτι του στην Αργυρούπολη περιέγραψε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης.   «Ο κρότος ήταν φοβερός, είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη». Με τη φράση αυτή περιέγραψε ο Δημήτρης Καμπουράκης τι συνέβη όταν σημειώθηκε η έκρηξη με γκαζάκια έξω από το σπίτι του στην Αργυρούπολη τα ξημερώματα της Τρίτης. «Αν δεν είχα αυτή τη θωρακισμένη πόρτα, θα είχε μπει η φωτιά μέσα. Εντωμεταξύ εδώ έμενε η πεθερά μου που έτυχε να μην είναι εδώ. Αν ήταν εδώ η γιαγιά θα είχαμε ιστορίες. Τρόμαξα, καταρχήν είναι έκπληξη και στη συνέχεια σκέφτεσαι θα καούν οι άνθρωποί μου. Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει αστυνομία και πυροσβεστική» περιέγραψε τις δραματικές στιγμές ο Δ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις