Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Αντύπας – Συγκινεί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με το αντίο της

23:56 - 31/01/2022

«Έφυγε» ο σπουδαίος συνθέτης, Νίκος Αντύπας, κάτι που γνωστοποίησε μέσα από τα social media η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ο Νίκος Αντύπας, ενορχηστρωτής και ντράμερ, ήταν μια από τις εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Υπήρξε μέλος των Socrates (Drank the Conium). Ενορχήστρωσε δίσκους των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, ενώ στη δεκαετία του ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Αντύπας – Συγκινεί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με το αντίο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Νίκος Αντύπας -Το «αντίο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Ο Νίκος Αντύπας ήταν ενορχηστρωτής και ντράμερ. Ήταν μια από τις εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Νίκος Αντύπας – Συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος συνθέτης, Νίκος Αντύπας, με την είδηση του θανάτου του να γίνεται γνωστή από την Άλκηστι Πρωτοψάλτη. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγραψε για τον θάνατο του Νίκου Αντύπα μέσω Instragram: Μου είπες «Αλκηστούλα μου Θέλω να αφήσω το αποτύπωμα μου» αυτή η φράση έμελλε να... The post Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Νίκος Αντύπας – Συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θλίψη! Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Αντύπας, το συγκινητικό «αντίο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Θλίψη! Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Αντύπας, το συγκινητικό «αντίο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη 01/02/2022 «Έφυγε» ο σπουδαίος συνθέτης, Νίκος Αντύπας, κάτι που γνωστοποίησε μέσα από τα social media η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ο Νίκος Αντύπας, ενορχηστρωτής και ντράμερ, ήταν μια από τις εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Ο Νίκος Αντύπας μπήκε στην ελληνική δισκογραφία αρχικά ως ντράμερ με τους Ιωνάθαν, αργότερα με το σχήμα των Sunset και ύστερα με τους Socrates. Το 1985 έκανε αίσθηση με την κυκλοφορία «Ζεστά ποτά» των αδερφών Κατσιμίχα, σε ενορχήστρωση δική του. Το 1991 ανέλαβε την ενορχήστρωση του δίσκου “Μένω εκτός” της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. «Ο Νί

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μπακς – Ρόκετς 101-100: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ έκριναν τον νικητή στο Μιλγουόκι

Aκίνητα: Τι αλλάζει στον υπολογισμό της φορολογητέας αξίας εντός και και εκτός αντικειμενικού συστήματος

Ο Αντώνης Κανάκης απαντάει στον Άδωνι Γεωργιάδη: Μας συνδέει μια αγάπη εδώ και τόσο καιρό

Ο χορός του Ντόναλντ Τραμπ έγινε μόδα – Όλοι χορεύουν στους ρυθμούς του «YMCA»

Μαρίνα Σάττι: «Μετανιώνω για το χασμουρητό στη Eurovision, δεν με νοιάζει να γίνω βουλευτής»

O Ντόναλντ Τραμπ δίνει το υπουργείο Μεταφορών στο Σον Ντάφι παίκτη ριάλιτι και πατέρα 9 παιδιών