Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Αντύπας

23:52 - 31/01/2022

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γνωστοποίησε τον θάνατο του Νίκου Αντύπα.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης των επιτυχιών Νίκος Αντύπας (vid)

Δυσάρεστα νέα και θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Έφυγε από τη ζωή ο συνθέτης, ενορχηστρωτής και ντράμερ Νίκος Αντύπας, από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.  

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέθανε ο γνωστός συνθέτης Νίκος Αντύπας

“Ο, τι αφήσαμε στη μέση θα το ολοκληρώσω στο υπόσχομαι” «Νίκο μου μεγαλώσαμε ξαφνικά… Ο, τι αφήσαμε στη μέση θα το ολοκληρώσω στο υπόσχομαι…. Μαρία μου και Εμανουέλλα μου έφυγε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ «Ελεύθερος ξανά , παντού και πουθενά ο, τι αγαπώ θα σωθεί κι εγώ στο κόσμο θα βγω απ την αρχή …» έγραψε, μεταξύ άλλων, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης και μουσικός Νίκος Αντύπας

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος συνθέτης και μουσικός Νίκος Αντύπας. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω Instagram η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Διαβάστε το στο real.gr

Θλίψη στον χώρο της μουσικής: Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Αντύπας

Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός και συνθέτης Νίκος Αντύπας - Η σπαρακτική ανάρτηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Υπήρξε ντράμερ σε συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων και οι Socrates, πριν περάσει με μεγάλη επιτυχία στην ενορχήστρωση The post Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Αντύπας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Νίκος Αντύπας μπήκε στην ελληνική δισκογραφία αρχικά ως ντράμερ με τους Ιωνάθαν, αργότερα με το σχήμα των Sunset και ύστερα των διάσημων Socrates.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πέθανε ο Νίκος Αντύπας

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέθανε ο γνωστός συνθέτης Νίκος Αντύπας

Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Αντύπας, ο οποίος ήταν συνθέτης αμέτρητων τραγουδιών και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε γνωστή την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου και τον αποχαιρέτησε γράφοντας: «Μου είπες «Αλκηστούλα μου Θέλω να αφήσω το αποτύπωμα μου» αυτή η φράση έμελλε να είναι και ο […] The post Πέθανε ο γνωστός συνθέτης Νίκος Αντύπας appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Νέα επιδότηση ανακαίνισης χωρίς κριτήρια: Τι αλλάζει στο «Σπίτι μου» και άλλα δύο προγράμματα

Τσαλίκης για Αθηνά Οικονομάκου: «Γλωσσοφιλιέται στις πισίνες και τη βλέπουν τα παιδιά της, νισάφι»

Μπομπ Λαβ: Πέθανε ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς – Τα σπουδαία κατορθώματά του

Απεργία 20ής Νοεμβρίου: «Νεκρώνει» η χώρα: Πώς θα κινηθούν τα μέσα, κλειστά σχολεία, δεμένα πλοία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» έκοψε τον δρόμο στους Ρόκετς! – Αποτελέσματα, highlights

Survivor: Έξαλλες Χριστιάνα και Φοίβη με Άγγελο: «Έκανε μεγάλο λάθος, είναι δειλός»