Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την ΑΕΚ

18:14 - 31/01/2022

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την ΑΕΚ 31/01/2022 Τα προβλήματα της ΑΕΚ στο οικονομικό σκέλος παραμένουν πολλά και μοιάζουν με... βουνό. Την ώρα που η ομάδα του Στέφανου Δέδα καλείται να διαχειριστεί τον διψήφιο αριθμό των ban που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA και δεν της επιτρέπουν να κάνει μεταγραφές, ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Πριν από λίγες μέρες ο Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε την «Ένωση» για τις περιπτώσεις των Ματσιούλις, Λοτζέσκι και οι «κιτρινόμαυροι» δεν τιμωρήθηκαν, στην... κούρσα που κάνουν για να απαλλαγούν από όλα αυτά τα ζητήματα. Όμως, ο Γιανίκ Μορέιρα, που είχε κάνει καταγγελία για οφειλές της ΑΕΚ προς

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών μετά από δυο καταγγελίες στον ΕΣΑΚΕ

Σε… μπελάδες μπήκε η ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά την καταγγελία των Γιανίκ Μορέιρα και Κωστή Γόντικα στον ΕΣΑΚΕ. Ο Γιανίκ Μορέιρα προχώρησε σε νέα καταγγελία κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ, για μη καταβεβλημένες οφειλές. Ο σέντερ από την Ανγκόλα είχε κάνει την ίδια κίνηση και τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, λίγο πριν ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών μετά από δυο καταγγελίες στον ΕΣΑΚΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέα καταγγελία του Μορέιρα στον ΕΣΑΚΕ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την ΑΕΚ

Νέα καταγγελία του Μορέιρα στον ΕΣΑΚΕ για τα χρήματα που του χρωστάει η ΑΕΚ, με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών να είναι εκ νέου ορατός.  Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται για τη Βασίλισσα, με τον Μορέιρα να ανοίγει εκ νέου τον ασκό του Αιόλου. Ο Γιανίκ Μορέιρα μετά την καταγγελία που είχε κάνει τον Νοέμβριο για τις […] The post Νέα καταγγελία του Μορέιρα στον ΕΣΑΚΕ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπορεί να γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών η ΑΕΚ;

Το ερώτημα είναι απλό: Πως θα καταφέρει η ΑΕΚ να γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών όταν κλείνει μια υπόθεση και ξεπροβάλλουν πέντε; Γιώργος Νικολαιδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ποινή αφαίρεσης βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Περιστερίδη κι επιβάλει ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι την εξόφληση του ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Διορθώνει την 135/2021 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου ΕΠΟ και συμπληρώνει το διατακτικό της απόφασης κατά τέτοιο τρόπο ώστε μετά τη διάταξη του διατακτικού αυτής που αναφέρει «Υποχρεώνει την εκκαλούσα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο