Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Ρότερνταμ

15:46 - 31/01/2022

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκουραστεί για μία εβδομάδα και θα δώσει στη συνέχεια το παρών στο Ρότερνταμ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα επιστρέψει στα κορτ για το indoor τουρνουά ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 5-13 Φεβρουαρίου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ... Περισσότερα To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Ρότερνταμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφίζει Aston Martin

Το φωτογραφικό alter ego του κορυφαίου Έλληνα τενίστα έβαλε στο στόχαστρο μία Vantage.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»